<br>   Dat klaart op!    <br> 

 
   Dat klaart op!    
 

MVO

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid

Beide elementen maken bij Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink vanzelfsprekend onderdeel uit van de bedrijfsvoering. Wij hebben in onze organisatie een centrale rol weggelegd voor duurzaamheid. Dat betekent in de praktijk dat wij, tot in detail, milieubewust schoonmaken en onderhoud verrichten.

Milieubewust schoonmaken

Uiteraard is voor ons werk het gebruik van schoonmaakmiddelen noodzakelijk. In samenwerking met onze leveranciers zetten wij ons in voor het gebruik van schoonmaakmiddelen die een zo laag mogelijke belasting vormen voor het milieu. Wij verzamelen bovendien lege flacons zodat deze opnieuw gevuld kunnen worden.

Milieuvriendelijke microvezels

Voor het schoonmaakonderhoud gebruiken we een modern systeem, te weten het ‘microvezel schoonmaaksysteem’. Dit systeem heeft als grote voordeel dat voor het onderhoud aan het interieur géén tot zeer weinig chemicaliën worden gebruikt. Het is dan ook zeer milieu- en mensvriendelijk.

Indicatie sociale werkvoorziening

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de maatschappij? Onder directe begeleiding van onze job-coach kunnen wij zorgdragen voor het inzetten van collega’s met  een indicatie sociale werkvoorziening om ook uw MVO-doelen te behalen.

Waarom MVO?

•    Omdat het loont; MVO draagt bij aan de financiële prestaties van bedrijven.
•    Omdat het moet; soms worden bedrijven gedwongen om zich (meer) met MVO bezig te houden.
•    Omdat het hoort; niet alleen financiële overwegingen spelen een rol bij MVO, veel bedrijven doen het omdat zij een steentje willen bijdragen aan de maatschappij en ze het milieu niet te veel willen belasten.
Wilt u als bedrijf Maatschappelijk verantwoord gaan ondernemen? Kijk dan eens op de website www.mvonederland.nl voor meer informatie.

 

TOP