<br>   Dat klaart op!    <br> 

 
   Dat klaart op!    
 

Tuckerpole Warmwater Glasbewassingssysteem

Het Tuckerpolesysteem is een telescopisch warmwaterglasbewassingsysteem. Hét alternatief van Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink voor gevaarlijke hoge ladders. De Tuckerpole is tot ongeveer 15 meter hoogte inzetbaar, milieuvriendelijk en zonder valgevaar. Het is dan ook geheel conform de Arbowet.

Osmosewater

Het beste water om ramen mee te wassen heet ‘osmosewater’. Osmosewater is water waarin geen mineralen en zouten meer aanwezig zijn. Hierdoor krijgt u geen witte vlekken op uw ramen wanneer het water is opgedroogd. Daarnaast heeft dit water een sterker reinigend vermogen dan normaal leidingwater. Het gaat namelijk een verbinding aan met het aanwezige vuil. We verwarmen het osmosewater wat zorgt voor het beter losweken van vuil en een snellere droging. Een belangrijk bijkomend voordeel van telescoopbewassing is dat er minimale schade optreedt aan borders en beplanting. Je hoeft immers geen ladder of hoogwerker te plaatsen!

Toepassing Tuckerpole

We reinigen met behulp van het Tuckerpolesysteem ook:
•    trespa-gevelbeplating;
•    houtwerk en
•    zonnepanelen
Indien nodig kunnen we zelfs een combinatie maken van een hoogwerker en de Tuckerpole. Kortom, een totaaloplossing voor elk bedrijf! 

Innovatieve werkwijze

Meer weten over de innovatieve en unieke Tuckerpole? Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op door te bellen naar 074 – 242 20 20 of stuur een e-mail naar info@adriereerink.nl. Klik op onderstaande knop voor een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvragen

 

tuckerpole

TOP